“Suppetorsdag”

Mens jeg tidligere har skrevet om “kjøttfri mandag” handler det denne gangen om “suppetorsdag” – et begrep jeg fant på frukt.no sine hjemmesider. 

Opplysningskontoret for frukt og grønt skriver at de håper “Suppetorsdag” kan inspirere folk til å bruke restene man ofte får i slutten av uken til å alge deilig suppe. I tillegg til å være en fin måte å utnytte restemat på, egner supper seg godt til å lage store porsjoner som du kan fryse ned og tine opp igjen de dagene du har dårligere tid til matlaging. 

 

Suppe kan varieres i det uendelige med ulike grønnsaker, vegetariske varianter, kremede supper og så videre. Noe av den enkleste måten å lage suppe på er å kutte grønnsaker i grove biter, koke de møre i buljong og å bruke en stavmikser til å mose suppen. Litt fløte, creme fraiche eller rømme gir suppen “en ekstra touch”. 😉

Hva med for eksempel asiatisk grønnsakssuppe med kylling? Eller Appelsin- og gulrotsuppe? Eller hjemmelaget rødbetesuppe? Mulighetene er mange! 

Så bli et “suppehue” du også og la deg inspirere av de fristende suppeoppskriftene til frukt.no:

SE TIPS OG OPPSKRIFTER HER. 

– Silje Bjørnstad – 

(Bilder copyright: frukt.no)

3 kommentarer
    1. Canadian No Script Pharmacy Viagra Online Shop [url=http://cialibuy.com]Cialis[/url] Free Samples Of Cialis Viagra Bestellen Erfahrungsberichte Amoxicillin Dosage Bladder Infection

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg