O holy sjokoladekake!
Dette ble dagens dessert og det beste er at denne ble smelt sammen på under 2 minutter. Jeg bare måtte ha noe sjokoladeaktig etter middag i dag og da ble det “kjapp og enkel proteinrik sjokoladekake-i-en-kopp”. Nemlig!
Jeg slumpa jo (som alltid), men følgende ingredienser med cirkamål ble:
2 ts kokosmel
1,5 ts bakepulver
1 eggehvite
1 scoop proteinpulver med sjokoladesmak
2-3 ts kakaopulver
Melk til “kakerøre-konsistens” (Tipper cirka 7-8 ss melk, men tilsett litt og litt og rør rundt før du har i mer slik at du ser an konsistensen).
Smak til med søtningsmiddel
Bland alt sammen i en bolle eller kopp og sett i mikrobølgeovnen på full varme i 1-2 minutter.
Rykende fersk “sjokoladekake-med-litt- sånn-kakerøre-konsistens-i-midten” er servert.
Ikke la deg skremme av “mindre-pent-utseende”, for dette var så godt det. 😀 Og mettende!
Hadde jeg Instagrammert denne så hadde den selvfølgelig blitt markert med *hæsjtægg-proteinrich-healthy-sugarfree*. Hvis noen skulle være i tvil ;p
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –