En kombinasjon som virkelig kan anbefales er fiskefilet med urtesmør som bakes i ovn.
Sammen med en grønnsaksmos så blir dette så saftig og godt at man ikke å tenke på eventuell saus eller dressing:
I tillegg ble det ovnsbakte grønnsaker bestående av søtpotet, kålrot, persillerot og sellerirot. Skjær opp grønnsakene og legg i ildfast form sammen med noen små smørklatter eller litt olje, salt og pepper.
Bakes i ovn i cirka 25 minutter på 190 grader til grønnsakene er blitt “myke og møre”.
Blomkålmos er også et enkelt tilbehør som i tillegg kan piffes opp med for eksempel ulike krydder/urter eller sennep. Kok blomkålbuketter i vann til de er blitt møre, hell av vannet, tilsett litt melk/fløte og 1 ss smør. Bruk en stavmikser til å få en glatt puré.
I denne varianten hadde jeg litt gressløk i blomkålmosen, yummy! 😀
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
Wow! Så utrolig godt ut 😀