Laks med urtesmør, blomkålmos og ovnsbakte grønnsaker

En kombinasjon som virkelig kan anbefales er fiskefilet med urtesmør som bakes i ovn.

Sammen med en grønnsaksmos så blir dette så saftig og godt at man ikke å tenke på eventuell saus eller dressing:

I tillegg ble det ovnsbakte grønnsaker bestående av søtpotet, kålrot, persillerot og sellerirot. Skjær opp grønnsakene og legg i ildfast form sammen med noen små smørklatter eller litt olje, salt og pepper.

 Bakes i ovn i cirka 25 minutter på 190 grader til grønnsakene er blitt “myke og møre”.

Blomkålmos er også et enkelt tilbehør som i tillegg kan piffes opp med for eksempel ulike krydder/urter eller sennep. Kok blomkålbuketter i vann til de er blitt møre, hell av vannet, tilsett litt melk/fløte og 1 ss smør. Bruk en stavmikser til å få en glatt puré. 

I denne varianten hadde jeg litt gressløk i blomkålmosen, yummy! 😀

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg