Krydrede kyllingbiter med verdens beste kesamdressing

GOD LØRDAG!

Gjett hvem som våkner halv åtte på frilørdagen sin full av energi og har vasket hele leiligheten før klokka er ni – “Heeeeelloooo!”

Med en så våken kropp på en lørdagsformiddag så klager i alle fall ikke jeg. Planen videre er å bruke en del av energien på en treningsøkt og andre ærender. 

Nok skravling, jeg MÅ bare få tipset om en deilig kesamdressing som ble til under et heller spontant forsøk tidligere i uka. Nemlig denne lysegule klatten her:

Dette er enkelt og greit 1/2 beger mager kesam, 1/2-1 helt grønt/gult eple, 1/2 ananasboks, 1 ss ananasjuice fra ananasboksen og 1 ts karri. Hvis du ikke er like glad i den søte ananasen som meg så kan du for eksempel tilsette litt revet gulrot, biter av squash eller noen strimler av hodekål/rødkål? 🙂

Og det var såååå godt! Jeg trengte bare en kjapp dressing til en middag bestående av stekte kyllingbiter (krydret med karri og paprikapulver) og revet gulrot. Den MÅ prøves, så enkelt og så digg. Et sunt, friskt og godt alternativ til saus 🙂

Den passer nok bra til både fisk og svinekjøtt også.

Prøv den og ENJOY. 😉

Her er forresten artikkelen om test av kjappe, enkle middagsløsninger og ferdigretter som jeg nevnte tidligere i uka:

– Det virker som et meningsløstprodukt, men dette var jo kjempegodt!

Ha en herlig lørdag 🙂

– Silje Bjørnstad – 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg