Spinatrisotto

I går ble det nok en vegetarmiddag med mine to vegetar-venninner 😉 Denne gangen var det en helt sinnsyk deilig og smakfull risotto-rett som stod på menyen. 

Spinatrisotto cirka 3 porsjoner:
160 gram risottoris
100 gram frossen spinat (evnt 200 gram fersk)
1 løk
1-2 fedd hvitløk
6 dl buljong
2 ss hakket basilikum (kan sløyfes)
1 ss parmesan (kan sløyfes, strø over like før servering) 
2 gulrøtter skjært opp i biter
 

Fres løk og presset hvitløksfedd i oljen til den er myk. Ha i risen og hell i cirka 1 dl buljong. Kok og rør til risen har absorbert buljongen. Gjenta dette til risen er myk og kremete. Bland i spinat og gulrotbiter til slutt, og eventuelt parmesan og basilikum.

Kan serveres som tilbehør eller som egen middagsrett. Risotto er jo en rett man kan variere i det uendelige med ulike type grønnsaker og andre ingredienser. Sopp, asparges, baconbiter og squash er bare noen forslag du kan prøve. 🙂

Også et fristende og sunt desserttips helt på tampen:

Ferske bær med vaniljekesam – så enkelt, SÅ GODT! 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg