Artikkel i ShapeUp og torsdagstaco med nye tacolefser fra Buer

Hellooo 🙂

I dag fant jeg den nyeste utgaven av DetNye ShapeUp i postkassen og jeg bidrar med en artikkel om “Naturlig supermat” i denne utgaven 🙂

Ellers litt matprat:

Tidligere i uka fant jeg denne nyheten fra Buer lefse- og lompebakeri:

“Buer tacolefser”. Så da ble det torsdagstaco til sen lunsj/tidlig middag her i dag. Næringsinnholdmessig kan dere se forskjellen  her sammenlignet med tradisjonelle tacowraps fra for eksempel Santa Maria:

PER 100 GRAM:

PER STYKK LEFSE:

Noe mindre kilokalorier, mindre fett og noe mindre karbohydrater i lefsene fra Buer, men også noe mindre protein. Hovedingrediensen i tacolefsene fra Buer er jo da selvfølgelig poteter, mens det i tradisjonelle wraps er hvetemel. 😉

Smaksmessig var disse tacolefsene ganske så gode, men jeg skulle ønske det var enda litt mer av den gode smaken. Nå ble det bittelitt for tamt på en måte. Men de var veldig nam og i tillegg var de mye “mykere og ferskere” enn tradisjonelle lefser. 😀

Taco med karbonadedeig, tacosaus, kesam, ost, mais, ananas, agurk og paprika. <3

 

Ehm, er det flere som er kjent med utfordringen å “ikke ta på for mye slik at man ikke får rullet sammen lefsa”? Skjer hver gang hos meg ;p

Ha en fin kveld videre. Nå skal jeg dumpe ned i sofaen med en kopp te, pledd og kose meg med ShapeUp! 😀

– Silje Bjørnstad – 

2 kommentarer
    1. Hei:) Et spm. som ikke handler direkte om dette innlegget, men så blant annet sammenligningene mellom lefsene/lompene, og da begynte jeg å tenke på det.. Hvilket registreringsrogram av matvarer bruker du i dine konsultasjoner? 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg