Kjøttfri mandag: hjemmelagde vegetarvårruller

Hei og god mandag!

Et middagstips til kjøttfri lunsj/middag i dag er hjemmelagde vårrullet med vegetarfyll. 

Vårruller kan du enkelt lage selv ved hjelp av disse “Spring Roll Wrappers”:

Bland sammen det fyllet du ønsker deg. Jeg liker for eksempel kombinasjonen av raspet hvitkål, raspet gulrot, sjalottløk, hvitløk, salt og pepper. 

Vårrull-papirene skal dyppes litt i vann før man legger på fyll og pakker det hele sammen. (Mer detaljert bruksanvisning står på pakken).

Vårrullene kan enten stekes i ovn eller i olje. Denne gangen stekte jeg de i ovnen da min erfaring er at det blir mindre søl.

 

Spises som de er eller server med for eksempel ris og sursøt saus. 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg