Dette bør du bruke mer av i matlagingen

Hei og god tirsdag 🙂

Her er straks jobbdagen over og da blir det en deilig treningsøkt. Men tenkte jeg skulle tipse om noen ingredienser som de fleste virkelig burde begynne å bruke mer av, inkludert meg selv. Nemlig urter og krydderplanter. I tillegg til å piffe opp maten, både smak og utseendemessig, så er disse også med på å kroppen din antioksidanter, vitaminer og mineraler.  

SUNNE SMAKSBOMBER: Bruk krydder og urter i stedet for salt. Ikke bare smaker krydderplanter godt, men de inneholder også antioksidanter som er med på å styrke immunforsvaret.

For eksempel så kan oregano brukes til mye mer enn som pizzakrydder, gressløk er et must i eggeretter og dill smaker fantastisk sammen med fisk- og andre sjømatretter. Andre krydderplanter som man kan bruke er blant annet rosmarin, timian, estragon, koriander, mynte og basilikum. 

Her kan du lese mer om flere varianter og hva de ulike krydderurtene inneholder: Dette superenkle trikset gjør maten din sunnere

La deg motivere og inspirere i matlagingen av naturens egne supermatingredienser! 😀

– Silje Bjørnstad –

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg