Hei og god tirsdag 🙂
Her er straks jobbdagen over og da blir det en deilig treningsøkt. Men tenkte jeg skulle tipse om noen ingredienser som de fleste virkelig burde begynne å bruke mer av, inkludert meg selv. Nemlig urter og krydderplanter. I tillegg til å piffe opp maten, både smak og utseendemessig, så er disse også med på å kroppen din antioksidanter, vitaminer og mineraler.
For eksempel så kan oregano brukes til mye mer enn som pizzakrydder, gressløk er et must i eggeretter og dill smaker fantastisk sammen med fisk- og andre sjømatretter. Andre krydderplanter som man kan bruke er blant annet rosmarin, timian, estragon, koriander, mynte og basilikum.
Her kan du lese mer om flere varianter og hva de ulike krydderurtene inneholder: Dette superenkle trikset gjør maten din sunnere
La deg motivere og inspirere i matlagingen av naturens egne supermatingredienser! 😀
– Silje Bjørnstad –
Prøv fersk spinat i eggerøre – så godt! Eller tørket rosmarin sammen med egg <3