Frokostseminar

Hei og OK, tida flyr. 

I går ettermiddag var jeg på feiring av 30-års-jubileum for DetNye ShapeUp, sammen med en rekke andre treningsglade og sporty mennesker.

Kari Traa var en av de som holdt foredrag og kort oppsummert så sier dette bildet det meste:

Og så fikk jeg med meg den nyeste utgaven av bladet som er en jubileumsutgave i utvidet versjon på hele 140 sider! 🙂

Mer om de sakene jeg har skrevet der i morgen! 🙂

Ellers i dag så startet jeg dagen med frokost og seminar i regi av Melk.no (Opplysningskontoret for melk og meieriprodukter) i Oslo sentrum. Temaet for seminaret var “Hvordan lykkes bedre som kostholdsveileder” og blant de som holdt foredrag var Erik Arnesen (Faglig helserådgiver i Landsforeningen for hjerte- og lungesyke, LHL) som har en mastergrad i ernæring. Hans innlegg het “Ikke tråkk i salaten” og han hadde flere gode poeng og eksempler på hvordan man formidler kosthold og ernæring i dag, med både positive og negative sider. 

Noen slides:

Noen sitater:

“Man spiser etter klokka, ikke etter appetitten”. (Tenk litt på den 😉 Vil tippe den treffer mange ganske “spot on”… )

“Ernæringsforskning er komplisert, men det å spise trenger ikke å være så komplisert”. 

Vel, det har utvilsomt vært masse deilig påfyll av på faglig stoff og sosiale aktiviteter det siste døgnet for min del. I morgen og på fredag er jeg på plass på Side2 igjen, før jeg i helgen må forberede meg til 3-dagers jobbtur til Møre og Romsdal. 

Forresten, vi fikk smake på en ny Skyr i dag: Eplekjekk med kanelmüsli. YUM! Jeg elsker jo virkelig alt som finnes med kombinasjonen “eple og kanel”, og denne skuffet heller ikke. (6% tilsatt sukker fordi som måtte lure på det)

– Silje Bjørnstad – 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg