Hei og god mandag, og kjøttfri mandag for min del.
Dagens kjøttfrie mattips er grønnsaks- og osteomelett. Her kan man selvfølgelig variere med ulike grønnsaker og ostetyper som man vil, og omelett er en perfekt rett som man kan bruke ingrediens-rester fra fredagstacoen og/eller lørdagspizzaen fra helga. Her hjemme var det blant annet igjen både 1/3 maisboks, paprika, rødløk, og revet ost – med andre ord perfekte omelettingredienser.
2-3 porsjoner:
6 egg
6 ss vann
3 store champignon
1/2 rød paprika
1/2 rødløk
2-3 ss mais
En neve revet ost
Gressløk
Timian
Salt og pepper
6 ss vann
3 store champignon
1/2 rød paprika
1/2 rødløk
2-3 ss mais
En neve revet ost
Gressløk
Timian
Salt og pepper
Skjær champignon, paprika og rødløk i biter og surr i smør/olje til det blir mykt i en stekepanne på middels varme.
Visp sammen egg og vann, og tilsett gressløk i eggeblandingen. Ha eggeblandingen over i stekepanne sammen med de stekte grønnsakene, skru ned varmen. Ha oppi mais og krydre etter eget ønske. (Jeg kan absolutt anbefale timian!). La omeletten stivne på svak varme. Før du bretter sammen omeletten har du på revet ost.
Brett sammen omeletten og la den stå noen minutter til eggene har stivnet helt.
Server med ønsket tilbehør, for eksempel en frisk salat og/eller grovt brød.
Enjoy!
Ellers så må jeg bare dele et morsomt videklipp fra gårsdagens trening med Fredrik. Hehe, noen prøver å være litt mer mer seriøse enn andre (les: meg), men det er jo viktig å ha det gøy på trening.
Så da ble det knebøy med apekattlyder, minilatterkramper og deretter full fokus. 😉
Jeg har hatt en formiddagsøkt i dag også, og jeg hadde SÅ mye energi! Sånne dager er gull! Legger ut klipp fra den økta senere 🙂
Ha en herlig mandag!
– Silje Bjørnstad –
1 kommentar
Kamagra Online Pharmacy Cephalexin Monohydrate Propecia Sas tadalafil cialis from india Kamagra Nebenwirkungen Amoxicillin Indication