Hei mandag!
Ny uke og ny kjøttfri mandag for min del. Dagens vegetarmattips er vegetarschnitzel (laget av soyaprotein) sammen med blomkål&brokkolimos og revet gulrot.
Stek vegetarschnitzel i smør eller olje i en stekepanne mens du koker blomkål- og brokkolibuketter til de er møre. Hell deretter av vannet og tilsett en liten klump med smør og litt melk/fløte (ikke vær redd for fettet fra smør og melk/fløta – vi mennesker trenger fett og det bidrar også til mer smak samt en bedre og mer langvarig metthetsfølelse). Og revet gulrot sier vel seg selv 😉 Ha gjerne over litt ferskpresset sitron over den revne gulroten.
Sånn, dett var dett! Jeg hadde over litt ketchup også – yum!
En enkel og deilig vegetarrett med tre forskjellige grønnsaker som metter.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
Det så jo kjempegodt ut! Hvor får du kjøpt sånne schnitzeler? Ha en fin dag 🙂
Dette så godt ut 🙂 ta gjerne en titt på bloggen min og legg igjen en liten komentar 🙂
Ha en fin dag 🙂
det så godt ut 🙂