Kjøttfrimandag: Schnitzeltallerken

Hei mandag!

Ny uke og ny kjøttfri mandag for min del. Dagens vegetarmattips er vegetarschnitzel (laget av soyaprotein) sammen med blomkål&brokkolimos og revet gulrot. 

Stek vegetarschnitzel i smør eller olje i en stekepanne mens du koker blomkål- og brokkolibuketter til de er møre. Hell deretter av vannet og tilsett en liten klump med smør og litt melk/fløte (ikke vær redd for fettet fra smør og melk/fløta – vi mennesker trenger fett og det bidrar også til mer smak samt en bedre og mer langvarig metthetsfølelse). Og revet gulrot sier vel seg selv 😉 Ha gjerne over litt ferskpresset sitron over den revne gulroten.

Sånn, dett var dett! Jeg hadde over litt ketchup også – yum!

En enkel og deilig vegetarrett med tre forskjellige grønnsaker som metter. 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

3 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg