Hei og god tirsdag!
Denne dagen har gått i ETT og den går fortsatt i hundre, men det er i alle fall en kjøttfri tirsdag, slik som jeg lovte i går 😉
Ukas vegetarmattips er pita fylt med stekte grønnsaker og coleslaw. Som proteinkilde på kjøttfrie dager jeg stor fan av quorn: sopp-protein.
Dette ble en skikkelig snadder-fast-food-lunsj der både pitabrød og coleslaw var ferdiglagde, men godt var det 😀 (Hadde det vært fullkorn-pitabrød på butikken så hadde jeg valgt det, men det fantes ikke i frysedisken denne gangen).
I tillegg til stekte grønnsaker er det også litt grønnsaker i coleslaw-dressingen, og dette produktet bidrar også med sunne fettsyrer.
Elsker kombinasjonen av rødløk, champignon og paprika stekt i smør! 😀
Quornbitene steker du i litt olje/smør til de har fått en litt gylden-brun-farge.
Dette mattipset lager du på under 10 minutter – noe som passet meg ganske greit på denne travle tirsdagen.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –