Vegetar fastfood

Hei og god tirsdag!

Denne dagen har gått i ETT og den går fortsatt i hundre, men det er i alle fall en kjøttfri tirsdag, slik som jeg lovte i går 😉

 

Ukas vegetarmattips er pita fylt med stekte grønnsaker og coleslaw. Som proteinkilde på kjøttfrie dager jeg stor fan av quorn: sopp-protein.

Dette ble en skikkelig snadder-fast-food-lunsj der både pitabrød og coleslaw var ferdiglagde, men godt var det 😀 (Hadde det vært fullkorn-pitabrød på butikken så hadde jeg valgt det, men det fantes ikke i frysedisken denne gangen). 

I tillegg til stekte grønnsaker er det også litt grønnsaker i coleslaw-dressingen, og dette produktet bidrar også med sunne fettsyrer. 

Elsker kombinasjonen av rødløk, champignon og paprika stekt i smør! 😀

Quornbitene steker du i litt olje/smør til de har fått en litt gylden-brun-farge. 

Dette mattipset lager du på under 10 minutter – noe som passet meg ganske greit på denne travle tirsdagen.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg