Hjemmelaget karbonadesmørbrød med sukkerfri karamelisert rødløk

Oh yes!! Sjekk ut denne postworkout-lunsj-tallerkenen:

 

MUMS!

Hjemmelaget karbonade med smeltet ost på grov brødskive med sennep, salat og karamelisert rødløk.  Ikke kjøttfri mandag i dag med andre ord – får ta en veggisdag senere i uka! Nå hadde jeg så mye rester i kjøleskapet at jeg prioriterte å spise opp dette først i stedet for å kaste mat.

HALLELUJA hvor digg det var! 😉

Karamelisert rødløk er virkelig undervurdert og et tilbehør jeg kommer til å bruke mye fremover. 

Jeg lagde en sukkerfri variant med følgende:

1/2 rødløk
1 ss olje
1 ts smør
2-3 ss vann
2 ts sukrin gold

Skjær opp rødløken og stek dette mykt i olje og smør på middels varme i en stekepanne. Tilsett vann og sukrin gold, og la alt surre på svak varme i 7-8 minutter til væsken har fordampet og løken har blitt gylden.

Dette tilbehøret passer perfekt til ulike kjøttretter.

Dagens treningsøkt bestod av 5x5x62,5 kg i knebøy, utfall (5-10-5-10-5 reps lette/tunge vekter), 4×10 kick backs, 3×15 stående tåhev, 3×10 leg extensions og 3×10 leg curl. 

Kaboom!

 

 

 

Nå skal jeg på kveldsvakt for Side2 der jeg blant annet skal skrive om matnyheter! Følg meg på Snap for å få noen avsløringer i løpet av kvelden 😉

SNAP: Silje1987

Ha en herlig mandag!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg