God tirsdag!
Her kommer et tips til et superenkelt power–energi-mellommåltid eller som et liten skål med kveldsmat-snacks, eventuelt som en dessert.
Du trenger:
1 banan (gjerne fryst, jeg synes kald banan smaker best i denne kombinasjonen)
30-40 gram gram havregryn
5-10 mandler eller andre usaltede nøtter
1-2 ts Sukrin Gold
Sukkerfri sirup/stevia karamell eller lignende saus/topping. Jeg bruker sukkerfri pannekakesirup fra Walden Farms.
Hvis du bruker en fryst banan så la den tine i 10-15 minutter slik at den er enklere å dele opp. Skjær bananen i biter og legg i en skål. Rist havregryn i en tørr stekepanne og tilsett deretter 1-2 ts Sukrin Gold som du lar smelte i pannen. Rør havregrynen rundt med den smeltede sukrinen. Så tar du havregrynene over på et stekebrett ikledd bakepapir og rist de i stekeovnen på 180-190 grader i 3-5 minutter slik at de blir crispy. Følg godt med på tiden her slik at grynene ikke blir brent! De skal ha en gylden farge. Legg deretter havregryn over bananskivene og topp med hakkede nøtter/mandler. Hell over et lite lag med sukkerfri sirup og ENJOY! 😀
Et lite måltid med masse god og næringsrik energi med naturlig søtsmak fra banan, sukrin gold og sukkerfri sirup.
– Silje Bjørnstad –
nam! 🙂 hvordan spiser du nå mellom konkurransene? og samme treningsmengde ? 🙂
janne: samme opplegg som før både når det gjelder kosthold og trening 😉
Dette så nydelig ut ! Må prøves. gratulerer med 3. plassen forresten:)