Er du en del av “Generasjon prestasjon”?

God onsdag!
Som jeg nevnte i går så er det et nytt Shape Up på vei til butikkene NÅ!

I denne aprilutgaven bidrar jeg med to artikler: et treningsprogram for “Bygg rygg” der Susanne Soydan gir tips til seks gode ryggøvelser, samt en artikkel om mental trening som heter “Generasjon prestasjon” – en sak jeg tror mange jenter kan kjenne seg igjen i.


 

Et utdrag fra artikkelen:

Noen ganger er 70 prosent faktisk mer enn godt nok!

Det skal trenes og spises sunt, vi skal være sosiale, vi skal jobbe eller studere (eller kanskje begge deler samtidig), du skal ha det riktige antrekket og alt dette skal i tillegg instagrammes og tagges for å høste flest mulig likes. Det er vel liten tvil om at dagens unge jenter og kvinner har mye å holde styr på og at mange opplever et press på flere områder. Vi skal prestere.
Aldri fornøyd?
For hvem vil vel ikke ha toppkarakterer, alltid komme presis og blid på jobb, være sosial med venner og familie, trene regelmessig, legge ut Instagramvennlige matbilder, dele sine sporty treningsselfies samtidig som man har et stort smil om munnen og utstråle positiv energi? Likevel er det en god del av oss sporty spices som aldri blir helt fornøyd. Du føler deg kanskje rett og slett ikke bra nok. For med så mange ulike områder man skal prestere på er det kanskje ikke rart mange opplever «å møte veggen».

Videre i saken forklarer to eksperter altså hva man kan og bør gjøre for å hindre nettopp dette prestasjonsjaget på seg selv, for slik som redaksjonssjefen Nina selv påpeker i sin lederartikkel, så er det faktisk deg selv som setter disse skyhøye forventningskravene til deg selv. Kanskje noe å tenke på? 😉

Sneak peak på “Bygg rygg”:

Uansett, løp og kjøp Shape Up for å få påfyll av smarte treningsprogram, fristende og næringsrike måltider, sporty intervjuer og selvfølgelig treningsinspirasjon og leseglede.

– Silje Bjørnstad –

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg