Søndagen ble ikke helt som planlagt..

Dagens status:

Jadda, våknet opp med stiv nakke som bare ble verre og verre utover formiddagen som betyr at jeg brukte et kvarter på å ta på meg klær og at dagens planlagte kaketrykk-trening bare må utsettes til neste uke. 

I går var det jo tacomiddag-kakelag-lørdag her hjemme hos meg og allerede da kjente jeg utover kvelden at nakken ikke var helt som den skulle. Men herregud for en koselig kveld det var! Og kakene?. YUM! Særlig den Pascal-kaka med lys sjokolademousse og hasselnøttcrispnougat – altså, alle her ble helt stille da vi tok den første biten, hehe. Så den kan anbefales for å si det sånn! 

Men i dag har det altså ikke blitt noen kaketrykk-trening. Men jeg har likevel vært på samling sammen med fitnessteamet der vi blant annet snakket litt om hvordan vårens konkurranseoppkjøring har vært, det ble litt poseringstrening og selvfølgelig snakk om hvem som kunne tenke seg å stille til høsten. For min del endrer jeg mening annenhver dag. En del av meg vil i gang med ny oppkjøring og bare gruse på og jeg vet jeg kommer til å angre hvis jeg ikke er med til høsten når konkurransedagen er der og folk skal ut i styrkerunden og ut på scena for å vise hva de har jobba for, mens en annen del av meg vet jeg trenger lenger tid på å bygge en bedre fysikk og sterkere kropp. He he, så jeg har ennå ikke bestemt meg for hva jeg gjør. Time will show 😉

Nå må jeg uansett bare holde meg unna laptop og skriving på datamaskin, for det gir ikke akkurat noen bedre effekt å sitte med høye skuldre og anspent nakke når man knapt kan snu hodet til høyre eller venstre.. 😉

Jeg hadde jo også planer om å jobbe masse i dag, for jeg har noen skriveoppdrag som må bli ferdig før USA-ferien i mai for å si det sånn.. But you gotta do what you gotta go, og det er å holde seg unna tastaturet for resten av kvelden kjenner jeg..

Men i morgen tidlig er planen å ringe til behandler, jeg prøvde jo selvfølgelig å få en time i dag tidlig, men forsikringsselskapet hadde visst ingen avtale med søndagsåpne klinikker, så da får man bare knaske smertestillende og smøre seg med tålmodighet. 

Jeg har i alle fall tacorester-middag! 😀 Hello matglede liksom, haha.

Ha en fin søndagskveld 🙂

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg