Hei og god mandag!
Sommeren er høysesong for grillmat og isspiing, men det er også høysesong for norske frukter og bær, og salater.
Her kommer et tips til en lun sommersalat med kylling.
Til cirka 2 porsjoner:
2 stk kyllingfilet
5-6 ss soyasays
1 stk rødløk
2-3 hvitløksfedd
1 boks mais
1/3 isbergsalat
1/4 agurk
1-2 små never med ristede cashewnøtter
Skjær opp kyllingfilet i biter og stek bitene litt gyldne i stekepanna sammen med litt olje/smør. Tilsett deretter oppskjært rødløk og 1-2 knuste hvitløksfedd (bruk hvitløkspresse). La dette surre et par minutter før du tilsetter soyasaus og det siste knuste hvitløksfeddet. Når alt er blandet sammen trekker du stekepanna til side og begynner med grønnsakene. Skjær opp agurk og isbergsalat – ha over på en tallerken. Tilsett mais og den stekte kyllingen og løken. Dryss over ristede cashewnøtter til slutt.
Denne salaten får en litt asiatiskpreget smak og bidrar godt med både gode karbohydrater fra grønnsakene og maiskorn, protein fra kylling og nøtter, og sunt fett fra nøttene.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
Dette så kjempe godt ut 🙂
lisarorvik: smaker like godt som det ser ut;)
ååh nam den så frisk og god ut 😀
Propecia Minox Rogaine Levitra Online Mifepristone Online In South Africa [url=http://rxasian.com]viagra[/url] Propecia Male Fertility Baldness Viagra Prices Impact Levitra