God lørdag!
Jeg elsker asiatisk mat og to av mine absolutt favoritter fra det asiatiske kjøkken er kinesisk biff chop suey og thailandsk green curry med kylling. I dag ble det den sistnevnte til lørdagsmiddag og det er jo superenkelt å fikse sjæl! Som base trenger man jo bare green currypaste og kokosmelk, så er det selvfølgelig også mulig å lage mer avanserte varianter med fiskesaus, limeblader, koriander og så videre. Men jeg synes det funker helt fint med bare kokosmelk og green currypaste, og i dag var kokosmelk-gryta ferdig på under ti minutter.
Da hadde jeg ferdigstekt kylling som bare var å ha oppi gryta sammen med minimais, vannkastanjer og bambusskudd. Så ble det et par knasende paprikaringer som toppings.
Jeg bruker alltid vanlig kokosmelk når jeg lager slike gryter eller supper – jeg synes lightvarianten smaker veldig lite, og det er jo kokossmaken som er digg!
Til 250 ml kokosmelk brukte jeg 2 ts green currypaste, 2 bokser minimais, 1 boks vannkastanjer og 1 boks bambusskudd. Pluss kylling da så klart. Du bare rører ut paste i kokosmelka på middels varme, har oppi grønnsakene og ferdigstekt kylling, og lar det hele småputre i 7-8 minutter til alt har blitt varmt.
Mums! Mye smak, mettende og supergodt på en høstlørdag!
– Silje Bjørnstad –
Amoxicillin Shelf Life Antibiotics The Canadian Med Store cialis online Comprar Priligy Original El Cialis Femenino Buying Propecia Online Uk Safe