Endelig!

Endeilg var de her. Seks små svarte nøster som har smeltet hjertet mitt helt siden jeg så bilde av dem første gang på fredag rett etter at de var født. I dag, søndag, tok jeg meg en dagstur hjem til Finnskogen for å hilse på Lexie og verdens søteste valper. 

Det er ingen hemmelighet at jeg er helt “gæren” når det gjelder Lexie og det er vel heller ingen tvil om hvor mye hun betyr for meg. Selv om vi to er tur-bestisser og “relativt godt kjent” for å si det mildt, så var det likevel ingen garanti for at hun ville “godta” at jeg kom hjem for å hilse på nå som hun har blitt mamma. Men det gikk helt fint og hun er så flink med valpene sine, og alt går så utrolig bra. Uansett er det faktisk en 24/7-jobb når det har kommet valper i hus, så mamma og pappa får kjørt seg om dagen. Det er fort gjort at valpene kan bli liggendes å bli klemt (enten fordi de ligger oppå hverandre, eller fordi moren legger seg oppå en valp uten å være klar over det), noen valper kan bli “støtt ut” og må derfor passes ekstra godt på slik at han/hun får nok mat og stimulert slik at kroppen utvikler seg normalt (mammaen må for eksempel slikke opp tiss/bæsj de første dagene for at fordøyelsessystemet til de små skal settes i gang og “gå av seg selv”), og så videre.

Det er heller ingen hemmelighet at jeg er et følelsesmessig vrak når det gjelder dyr generelt, og i alle fall nå som jeg er på konkurransediett! Hallo hormoner og berg-og-dal-bane-humør liksom 😉 

Så i dag har jeg vært blank i øynene omtrent hele dagen fordi jeg er så fortapt i hele hundegjengen hjemme og jeg har kost meg sånn bare ved å ligge å titte på de små, uskyldige vesene som lager verdens beste klynkelyder.

De er to dager gamle i dag og det er jo egentlig veldig lite “action” de to første ukene. Men etter 2-3 uker, når de har fått åpnet øynene og hørselskanalen begynner å fungere, så kommer jeg til å være hjemme så mye som overhodet mulig. Både fordi jeg gjerne vil være “valpevakt”, men også fordi jeg tror mamma og pappa vil sette pris på litt avlastning etter hvert 😉

Jeg har i alle fall hatt en helt fantastisk første-møtet-med-valpene-søndag som jeg kommer til å leve lenge på<3

Sjekk ut snap for mer valpespam: silje1987

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg