Jeg er så forelska!

 

God tirsdag!

Jeg har vært et par netter hjemme på Finnskogen nå, for å hilse på de seks svarte nøstene som blir to uker gamle førstkommende fredag.

Altså, hvordan er det mulig å ikke smelte av disse?! <3 I tillegg begynner flere av de små pluggene å åpne øynene sine samt at de snart er oppe og går på egne bein (nå bare kravler de ved å dra seg bortover med beina), og da skal nok verden utforskes for å si det sånn!

Det var som forventet helt fantastisk deilig å være et par dager hjemme på landsbyga og i tillegg til valpekos så har det også blitt noen flotte turer i skogen sammen med valpemamma Lexie i nydelig høstvær.

Jeg har begynt å trappe ned på treningsmengden nå, både fordi jeg merker at kroppen er sliten og fordi jeg tenker at det ikke er noen vits å begynne å “jinxe” med å forsøke å perse på tunge vekter eller lignende, med mindre enn to uker til konkurranse. I tillegg tenker jeg at det bare er positivt å få lade opp kroppen best mulig med å ikke slite seg helt ut på hver eneste treningsøkt, slik at den er klar til å gi alt når det virkelig gjelder. 

Og da passer det jo fint å rusle i skogen og passe på valper på Finnskogen 😉

Men nå er jeg tilbake i Oslo, og resten av uka blir det jobbings før det blir siste samling før NM med fitnessteamet på søndag. Da er det “generalprøve” på poseringer!

Snart i mål nå, snart i mål.

– Silje Bjørnstad –

1 kommentar
  1. Donde Puedo Comprar Cytotec En Usa Discount On Line Doxycycline [url=http://cialibuy.com]Cialis[/url] Where Can I Buy Cheap Flagyl In Carrollton No Prescription Furosemida Cialis Online No

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg