Fleksitarianerkosthold, trøstespising og lakse-snakk!

Hei torsdag! Og sjekke denne nye freshe utgaven av Shape Up!

Ah, litt råååååsafarge i høstmørket er ikke feil! Jeg bidrar med tre artikler i denne oktoberutgaven og dette er to kostholdssaker og en ny sak om mental trening. 

I serien “xxx er ikke farlig” (hvor vi tar opp ulike myter om enkeltmatvarer og hvorfor det ikke er farlig å spise) handler det denne gangen om laks. 

Ellers så har jeg også skrevet en sak om fleksitarianerkosthold – noe jeg tenkte å skrive mer om i morgen, så stay tuned hvis det er et ukjent begrep. 

Når det gjelder mental trening handler det denne gangen om “hvordan få bukt på trøstespisingen” hvor blant annet dyktige ernæringsfysiolog og doktorgradstipendiat ved Norges idrettshøgskole, Therese Fostervold Mathisen, er en av ekspertene som gir sine tips og råd. 

Ellers så er det hjemmetrening som er den røde tråden for treningsprogrammene i denne utgaven – her er det MANGE bra øvelser du kan gjøre hjemme i stua hvis du har begynt å kjenne på dørstokkmila nå som det er blitt både kaldere og mørkere ute, og veien til treningssenteret blir liksom litt ekstra lang. 

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg