Det er mulig at dette er en skikkelig 80- og 90-tallsklassiker, men godt er det uansett!!! Fiskepudding eller fløtepudding i hvit saus servert i terteskjell er en middagsrett jeg har vokst opp med og en middagsrett jeg er veldig glad i. Og jeg vet mange kaller retten for “Fiskepudding i terteskjell”, men jeg er vant med den korte versjonen og for meg er dette derfor “Fisk i skjell”.
Ikke tar det lang tid å lage heller.
Til cirka fire porsjoner trenger du:
Saus
2 ss hvetemel
2 ss smør
4 dl melk
Dryss av salt og pepper (og eventuelt muskat hvis du er glad i det)
Fyll
600 gram fiskepudding/fløtepudding
1 hermetikkboks erter og gulrøtter
Du kan også tilsette for eksempel pillede reker eller mais hvis du ønsker
Smelt smøret i en kjele og rør inn melet. Spe med litt og litt melk om gangen til du får en jevn saus. Smak til med salt, pepper og muskat. Skjær opp fiskepuddingen i terninger, hell av vannet til erter/gulrøtter og ha alt oppi sausen. La alt bli varmes opp på svak-middels varme (for å unngå at sausen brenner seg) mens du varmer terteskjell anvist etter pakken i stekeovn.
Fyll fiskepuddingsausen i det varmede terteskjellet, dryss over litt dillkrydder (og eventuelt reker) og server.
Enjoy!
– Silje Bjørnstad
Purchasing Pyridium In Canada Store Zithromax And Breastfeeding [url=http://cialibuy.com]Buy Cialis[/url] Baclofene Tabac Posologie Viagra Discount Sales