Søte, salte, med og uten havregryn, grove, fine, til dessert eller hovedmåltid – jeg ELSKER pannekaker og kan fint spise dette til både frokost, lunsj, middag og matpakke. Det er jo så mange ulike varianter man kan lage og så mange ulike type fyll og toppinger å velge mellom! I tillegg er dette en perfekt måte på å bli kvitt den siste melkeskvetten som straks går ut på dato og/eller de siste grynene i havregrynsposen som er for liten mengde til å lage en skikkelig grøt.
Dette ble min søndagsfrokost:
2 dl havregryn/havremel
2 egg
1/2 ts bakepulver
1,5-2 dl melk
Jeg hadde bare alt oppi en blender og lot røren mikses sammen her før jeg hadde den over i en bolle. Så lar jeg alltid pannekake- og vaffelrøre svelle i minst 10-15 minutter. Stek på middels varme. Jeg fikk 3 middels store pannekaker fra denne oppskriften.
Dagens frokostfyll: vaniljekesam, hakkede mandler, eplebiter og kaneldryss. Og et glass iskaldt melk ved siden av. En skikkelig luksusfrokost på en søndag – med andre ord en perfekt start på dagen!
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
Dette vil jeg prøve. De så veldig gode ut 🙂 Ha en flott søndag!
Pernille: 😀 Jeg synes de er veldig gode, og så trenger man liksom minimalt med ingredienser og det er så kjapt å lage! Mums! 😀
buy accutane online no prescription What Bacteria Does Amoxicillin Kill Cialis Jour [url=http://cidovir.com]cialis canada[/url] Cialis Sans Ordonnance Danger