Cottage Cheese Bowl

“Food Bowl”-trenden har gjort det superpopulært å servere maten sin i små skåler og noen av de mest kjente variantene er nok smoothie bowl, power bowl og breakfast bowl.

Jeg for min del har nå fått dilla på cottage cheese bowl!

I novemberutgaven i ShapeUp har jeg skrevet om bowl-trenden som har tittelen “Ta deg en bolle” med  tilhørende oppskrifter fra(Mia Eckhoff og Irina Smit.

Et lite utdrag fra saken:

“Både frokosten, lunsj og middagsretter kan serveres i små boller og skåler. Ett av kjennetegnene til en «food bowl» er at dette skal være et måltid bestående av ingredienser som passer sammen når det gjelder både næringsstoffer, smak og komposisjon. Du skal rett og slett føle at måltidet er komplett! I tillegg er dette en praktisk måte å servere mat på og en slik matskål kan også bidra til at det er enklere å kontrollere porsjonsmengde. Og de fargerike rettene er jo en fryd for øyet! ser det jo så fristende ut!”

Men tilbake til cottage cheese-skåla; Denne består av klementinbåter, hakkede mandler, cottage cheese, druer, litt kokosstrø og kanel- og søtningsdryss.

Så utrolig digg og mettende samtidig som man får i seg sunne fettsyrer, protein av høy kvalitet og litt frukt-karbo.

Yum!

Dette ble faktisk en foodbowl med julestemning!

Prøv den da vel! Og god helg.

– Silje Bjørnstad –

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg