Gira på en rumpepump-utfordring?

Å trene og forme rumpa er blitt superpopulært når det gjelder styrketrening for jenter. Og det er jo topp at også setemusklene får kjørt seg og blir sterkere, dette er jo tross alt med på å blant annet forebygge rygg- og kneplager. For å faktisk bygge mer muskulatur på rumpe og lår så trenger den rett og slett å bli utfordret. Med andre ord så trenger den jevnlig tung belastning og utfordringer, for det som skjer når du trener er at man rett og slett bryter ned muskulaturen. Og med nok belastning, nok restitusjon og nok mat vil musklene kunne bygge seg større og sterkere slik at du tåler mer over tid. Da er det smart å trene tunge baseløft som for eksempel ulike varianter av knebøy og markløft. Utfall, glute brigde og hipthrust er også øvelser som tar godt på setemusklene. Men noen ganger liker jeg å bare få skikkelig kontakt og en god syrefølelse i rumpa, og da kan ulike varianter med minibands være et alternativ. Selv pumper jeg løs for å leke meg litt samt å få variasjon i treningen og i går kjørte jeg denne varianten helt på slutten av økten:

BNt7424j8-6

Dagens finisher – å fy f… 😂 try it!!! 🔥Pump i lår og rumpe med miniband fra @klubbenno. 30 steg til siden begge veier – 20 steg frem – 25 kicks bakover – 25 kicks til siden (kjør med miniband under knær og deretter miniband på anklene) – 25 knebøy. Ta 3 runder uten pause.

Da hadde jeg trent både sumomarkløft, frontbøy, good mornings og hipthrust først, slik at det ble en god bein- og rumpeøkt i går for å si det sånn. 

Det brant i alle fall godt både på innside og utside lår når jeg gikk hjem fra trening!

Forresten, jeg har plass til nye kunder som er interessert i treningsprogram og/eller kostveiledning. Eller kanskje du er interessert i å stille i fitness våren 2017? Send en uforpliktende Mail innen 14. desember til [email protected] hvis du kan være interessert i oppfølging fra meg. Uansett hva dine mål er, er det noen stikkord som jeg alltid jobber utifra: individuell tilpasning, å være realistisk og ikke minst TRENINGSGLEDE 😃💥

– Silje Bjørnstad – 
 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg