Søtt og sunt: Tilslørte styrkepiker

Endelig, ENDELIG har vi boken vår i hendene og den er ute til salgs, på ordentlig!!! Jeg er så utrolig stolt og glad over å se det ferdige resultatet! Jeg håper boken vil falle i smak, og inspirere og motivere mange til å trene og spise bra.

Dagene flyr unna og i tillegg til PT-jobbings så er det mye som skal ordnes og organiseres de neste ukene. Foredrag, plakater, podcast-innspilling og intervjuer med ulike medier i forhold til bokutgivelse står på to-do-lista for å nevne noe, og jeg storkoser meg med jobbhverdagen. Boken vår er delt opp i flere ulike kapitler hvorav et kapittel består av ulike oppskrifter; frokost, lunsj/mellommåltider, middag, middagstilbehør, og til slutt søtt og sunt. En av oppskriftene fra “søtt og sunt” er nå lagt ut på forlagsliv.no – en bloggside som driftes av Cappelen Damm, og nå deler jeg den på bloggen min også.


FOTO: Ann Kristin Engebakken

Til 1 porsjon trenger du:

  • 1 eple
  • 2 ss vann
  • 2 ts honning
  • 4 ss havregryn
  • 10 hakkede mandler
  • 150 g vaniljekesam

Slik gjør du:

  1. Skrell eplet og del det opp i terninger.
  2. Kok eplebitene sammen med litt vann og én teskje honning.
  3. Mos eplebitene etter hvert som de blir møre, bland alt godt sammen og avkjøl.
  4. Rist havregryn og hakkede mandler i en stekepanne, til alt har fått en gyllen farge. Rør inn én teskje honning.
  5. Avkjøl.
  6. Så snart alt er blitt avkjølt legger du eplemos, vaniljekesam, ristede havregryn og mandler lagvis i et høyt glass.

På samme side, forlagsliv.no, kan du også lese en egen artikkel om meg og Susanne, og boken vår.

– Silje Bjørnstad –

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg