Drømmer du om å komme i bedre form? Eller trenger treningsmotivasjon? Da bør du lese dette

Hei tirsdag!

Nå er vi godt inne i det nye året og det er ingen hemmelighet at mange av de som kickstartet året med ambisjoner om å trene mer og spise sunnere har begynt å falle av lasset. Kanskje du gikk for hardt ut – kanskje du hadde målsettinger som ikke var gjennomførbare med hverdagslivet, eller kanskje du bare aldri fant “din greie” på treningsfronten? Det kan være mange årsaker til at alt muligens ikke alt går som planlagt, og noen ganger er det heller ikke lett å vite hvor man skal starte!

Ønsker du for eksempel å mestre din første pushups eller pullup? Eller har du et ønske om å stramme opp kroppen? Bli sterkere og øke muskelmassen? Føle deg mer vel i din egen kropp? Senke blodtrykket og redusere risikoen for livsstilssykdommer?

Da kan trening med en personlig trener være noe for deg og jeg har nå kapasitet til å ta inn nye kunder. Send meg en uforpliktende mail på [email protected] for mer informasjon.

Hvorfor PT?
En personlig trener er en som vil hjelpe deg til å nå dine mål. Her vil du ha en person som bryr seg, forteller deg og viser deg hva du skal gjøre på trening, og ikke minst tar hensyn til deg og dine eventuelle utfordringer. Du får en som kan trening og som vet hvordan du best skal oppnå det du faktisk ønsker deg. Du får en som hjelper deg med teknikk, en som hjelper deg til å pushe deg, eller bremse deg (ja, noen kan faktisk også bli litt for ivrige enkelte ganger), og en som SER deg. Den timen du har personlig trener så er det faktisk DU som er i fokus. Noen ganger kan det være skummelt å gå inn på et treningssenter fordi man ikke vet helt hvordan man skal gå frem, hvilke apparater og øvelser man skal trene og hvordan man skal trene. Med en personlig trener er det for mange enklere å føle seg tryggere samtidig som det også gjerne blir enklere å faktisk komme seg til gymmet og gjennomføre en god økt fordi man allerede har en PT-avtale. Vi er her for å dytte deg fremover og holde deg på riktig kurs! I tillegg så får du med verdens beste bonus helt gratis når du beveger på kroppen; nemlig endorfiner – kroppens eget lykkehormon. Ikke nok med det, men ofte har PT-er også kontakter i helsebransjen som gjør at vi trygt kan anbefale deg videre til eventuelle behandlere og terapeuter hvis det er noe en personlig trener ikke kan hjelpe deg med – for eksempel kroniske skulderplager, låsning i ryggen etc. Vi er profesjonelle aktører som har taushetsplikt og som ønsker å jobbe sammen med, forstå, veilede, hjelpe og motivere kundene våre.
 

Er det verdt pengene?
Om det er dyrt å ha sin egen personlig trener finnes det vel egentlig ikke noe bestemt ja- eller neisvar på, og jeg har full forståelse for at det kan avhenge av faktorer som økonomi og budsjettprioriteringer. Jeg møter folk som både synes PT-timer er billig, folk som synes PT-timer koster skjorta, jeg møter de som synes prisen på PT-timer er helt greit og jeg møter de som ikke har tenkt noe særlig over dette i det hele tatt. Når det gjelder de som kommer med setningen “jeg synes det er litt dyrt” eller “det er en luksustjeneste å ha personlig trener”, så skjønner jeg at det kan virke skremmende å betale flere tusen kroner for et produkt som du kanskje egentlig ikke vet så mye om. La meg derfor forklare litt hva tjenesten personlig trener faktisk innebærer og hvordan det å se på tilbudet med en litt ny innfallsvinkel kan bidra til forståelse og inspirasjon.

Først og fremst så er personlig trening nettopp PERSONLIG. Det betyr at alle de ulike menneskene en PT følger opp får sitt personlige opplegg fordi vi alle har ulike mål og utgangspunkt, og kanskje en kunde har vondt i ryggen, mens en annen sliter med mobilitet etc. Med andre ord så kan ikke alle trene etter det samme programmet, trene de samme øvelsene og gjøre antall samme repetisjoner og sett!

Når man kjøper PT-timer så er det normalt at man betaler hele totalsummen i begynnelsen av oppfølgingen. De fleste treningssentre og helsehus opererer med ulike PT-pakker med for eksempel 5, 10, 20, 30 eller 50 klipp. La oss si du kjøper en pakke med 10 klipp som koster 7500 kroner – noe som jeg forstår kan høres ut som mye penger når man kun ser på den prisen isolert sett. Men dette er altså 10 klipp med personlig trener på 55 minutter og ofte booker man opp avtale 1 eller 2 ganger i uken. Med andre ord så betaler man for en helsetjeneste man er sikret seg selv i 5 eller 10 uker fremover. Dette er individuell tilrettelegging, veiledning og trening tilpasset deg, ditt utgangspunkt og dine mål. Har du ikke tid eller råd til å investere i PT-pakker på 55 minutter så finnes det som regel løsninger med klipp på 25 minutter, og duo-timer der man trener sammen med en venninne, partner eller kollega og som derfor deler på kostnadene slik at totalprisen blir rimeligere. Ofte er det også slik at jo flere timer man kjøper samtidig (altså jo større PT-pakke man ønsker), jo billigere blir stykk-prisen på PT-timene.

Med utgangspunkt i at 10 timer koster 7500 kroner så betaler man da 750 for 55 minutter med personlig trening. Og hvis du sammenligner dette beløpet og tiden man får (55 minutter) med en behandler, en form for legetjeneste, tannlege etc som kanskje tar 500-1000 kroner for en behandling hvor du er inne i 15-20 minutter og dermed er overlatt til deg selv igjen med et opplegg eller lignende du må sørge for å følge opp selv – er da det å ha en personlig trener egentlig så dyrt?… Eller når du ringer en rørlegger eller elektriker for å fikse noe i hjemmet ditt – hvor mye betaler du da for en jobb som kanskje tar maks 30 minutter? I tillegg så tilbyr mange personlige trenere en gratis prøvetime til de som er interessert. Jeg har aldri fått noen gratis prøvetime hos en lege, fysioterapeut eller frisør… Og hadde jeg fått det tviler jeg på at det hadde vart i hele 55 minutter.

Hvem har personlig trener?
Det å ha personlig trener er virkelig ikke forbeholdt én spesiell gruppe mennesker. Det finnes ikke noe fasitsvar på hvem som har personlig trener, for her finner du både kvinner og menn i ulike aldre, livssituasjoner, med og uten barn, studenter og seniorer, arbeidsledige og travle meglere som jobber fra 7 om morgenen til 19 om kvelden. Med andre ord så er det ikke nødvendigvis lønn som avgjør om man “skal ta seg råd” til å ha personlig trener eller ikke. Det handler om prioriteringer. Har du for eksempel lyst til å teste ut personlig trener, men føler du ikke har råd? Så finn ut hvor du kan spare inn på budsjettspostene dine. Hvor ofte kjøper du ny mobiltelefon eller dataspill? Hvor ofte spontanhandler du kaffe og nye klær? Hvor ofte går du ut på restauranter og spiser?

Så tilbake til tjenesten personlig trening: hvis du for eksempel ønsker å redusere kroppsvekten din, eller bli sterkere i ryggen for å minimere risikoen for ryggplager og dårlig gange over tid, å bli sterkere i beina til å kunne gå den toppturen du drømmer om – HVOR MYE BETYR DETTE FOR DEG? Hvor mye er det verdt for deg å faktisk ha en funksjonell og fungerende kropp? Hvor mye betyr helsen din for deg? Hvor mye er du verdt å investere i deg selv og din helse?

Gjør du noe i dag så kan det hende du unngår større utgifter på medisiner, behandlinger av skader eller fysiske utfordringer senere i livet ditt. Personlig trening handler om så mye mer enn å bare trene og mestre nye øvelser. Det handler om å føle seg bra, og når man føler seg bra så har det gjerne positive ringvirkninger på andre ting i livet også 😉 Jeg er i alle fall opptatt av å ha en god helse, og en frisk og rask kropp som gir meg god livskvalitet og glede.

På STERK Helse (Løren i Oslo) trenger du forresten ikke å være medlem for å trene med personlig trener – med andre ord så slipper du måtte betale for medlemskap som kreves av mange andre treningssentre.

 

Her er noen ord om oppfølging med meg som personlig trener og coach fra tidligere og eksisterende kunder:

 

BeYFETbFGNK

Nejra: Trenger du inspirasjon til å komme deg på trening, eller vil du kanskje begynne å trene med en PT, så kan jeg sterkt anbefale @silje_bjornstad 🏋️‍♀️ Det er ikke gjort over natten, men setter du i gang, så former du kroppen, sakte men sikkert. Start nå, så kan du glede deg til badesesongen om få måneder 🏄‍♀️Gode oppskrifter finner du også i boken. Kjøp en gave til deg selv. Kroppen din fortjener det! #trening #aktivhverdag #sterkhelse #slikformerdukroppen #siljebjornstad #susannesoydan #cappelendamm

 

BZY4qJejkIS

Morten: Vel gjennomført Torvikbukt rundt 2017 med 13,5km på Asfalt, Grus, Utmark og Skogsvei med mye tøffe bakker som bl.a opp hoppbakken. Veldig fornøyd med tiden 1t05m11sek og 5.plass i min gruppe. Idag fungerte kroppen veldig bra👍Dette takket være utrolig god oppfølging av PT @silje_bjornstad hun har virkelig hevet formen min mange hakk på få uker 👌💪#torvikbuktrundt #løpeglede #giralt #mittmålminseier #rimfrostkrill #omega3 #sport1kristiansund #run4fun #steigensport #runningmanchallenge

BZzB3YVnEzG

Linda: – Jeg begynte å trene med PT av mange grunner; jeg ønsket å bli sterkere, bedre teknikken, få mer definerte muskler og mer overskudd i hverdagen. Alt dette har jeg oppnådd, og i tillegg har jeg fått enormt mye motivasjon og treningsglede. Silje er en fantastisk inspirator og får meg til å strekke meg lenger enn jeg trodde var mulig.

– Silje Bjørnstad –

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg