FERIETRENING – tips 5: Inspo fra treningsprofiler

Hei!

Jeg fortsetter serien med tips til ferietrening jeg, og denne gangen har jeg rett og slett lyst til å tipse dere om å bruke sosiale medier, med fokus på treningstips fra treningsprofiler. Det er nemlig så mange bra og inspirerende treningsfolk der ute som deler supre tips til enkle treningsøkter – og da gjerne med filmer og videoer av øktene.

1) Funkygine
Jørgine er de siste årene blitt en meget kjent treningsprofil og det med god grunn. Denne dama er bare helt rå på så mange områder. Jeg beundrer virkelig styrken (og kreativiteten) til Jørgine, både den fysiske og mentale. I tillegg til å blogge har hun også en egen youtube-kanal og instagramkonto hvor hun legger ut ulike treningsøkter både med og uten treningsutstyr. Uansett er fellesnevneren ofte at det skal være effektiv trening og høy intensitet. Sjekk ut youtube-kanalen hennes her og finn treningsinspo i treningsvideoer som kan by på både hjemmetrening, trening med vannflasker, kettlebellsøkter, trening for nybegynnere, crossfit-inspirerte økter etc.

2) Kristin Birkelund
Kristin Birkelund har både en youtubekanal og instagramkonto, og det er på instagram hun har vært mest aktiv det siste året. Hun her er helt unik på å sette sammen ulike øvelseskomboer. Enten du vil trene kjerne, bein, overkropp eller løping – sjekk ut Kristins instagramkonto her for å få tips!

3) Pia Seeberg
Pia Seeberg er for mange kjent fra bladet Shape Up og som profilen “PT-Pia”. Det siste året har både bloggen og youtube-kanalen hennes blitt stadig mer populær og det med god grunn. Pia er ei jente jeg vet har beina godt plantet på jorda og hun brenner virkelig for å gjøre trening lett tilgjengelig for alle og ikke minst å inspirere til å oppleve mestringsfølelse og treningsglede. De siste ukene har Pia delt flere ulike treningsøkter som passer perfekt å gjøre på ferie – med andre ord får du en haug med tips til gode kroppsvektøvelser og kroppsvektøkter som du garantert vil kjenne i både muskler og i hjertepumpa. Sjekk ut youtube-kanalen hennes her.

Dette er selvfølgelig kun 3 av mange ulike treningsprofiler du kan la deg inspirere av. Poenget her er bruk dem og deres tips til å oppmuntre og inspirere deg til å bevege på kroppen, kanskje spesielt de dagene treningslysten er på bånn og du trenger noe helt nytt å bryne deg på for å få økt motivasjon.

Godfølelsen etter en svett treningsøkt er jo så ubeskrivelig deilig!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg