Earlybird-tilbud: Sunn start med Silje

Hei folkens!

Da var det «back to reality og back in business» for min del – både når det gjelder jobbings, trening og hverdagsrutiner. Denne mandagen starter med hjemmekontor og en treningsøkt – så har jeg liksom satt standarden for resten av uka.


Mange synes det er vanskelig og utfordrende å komme inn i gode og sunne hverdagsvaner – kanskje spesielt etter en ferieperiode. Derfor vil jeg, som jeg skrev i går, denne høsten lansere «Sunn start med Silje» – et verktøy for en sunnere livsstil. 
Dette er et kickstart-program for deg som ønsker å bli en sunnere utgave av deg selv. Her vil du få en rekke grunnleggende prinsipper som hjelper deg til å oppnå en sunnere kropp og bedre helse. Ett viktig mål med programmet er at du skal bli mer bevisst på dine vaner og valg.
Programmet er delt opp i 4 moduler. I de ulike modulene vil du få tips og råd for hvordan du kan gjøre små, enkle grep med stor betydning for din livsstil. Ved å ta med deg dette inn i din egen verktøykasse kan du selv tilpasse det deg og din hverdag – og da vil du allerede være godt i gang mot en sunnere livsstil. Programmet kan brukes av alle, nettopp fordi det er du selv som må ta ansvar for å gjøre de endringene DU ønsker. Her er det ingen dietter eller oppsatte treningsøkter. 
Bli med på «Sunn start» og opplev at det å ha et næringsrikt kosthold og en litt mer aktiv hverdag ikke trenger å være så komplisert som det ofte kan fremstå som.
Programheftet blir sendt ut 1.september. 
Ønsker du å kickstarte høsten med å bli en sunnere utgave av deg selv? Send meg en uforpliktende melding på Instagram eller en Mail på [email protected] for flere detaljer og mer informasjon.
Earlybird-pris: Kun 149,- ved påmelding før 15.august. (Ordinær pris er 249,-)

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg