Sunt og søtt: Kokos-pannacotta med fruktbiter

Hei!

Lyst på noe digg som samtidig er sunt i sommervarmen? Test ut denne oppskriften med deilig smak av kokos, vanilje og frukt. Oppskriften er fra boken til meg og Susanne Soydan: “Slik former du kroppen – med styrketrening og kosthold”.

Til 2 porsjoner:
1 gelatinplate
1 dl kokosmelk
1 vaniljestang
1 dl yoghurt med vanilje- eller kokossmak
1 ts honning
Biter av mango og fersk ananas

Legg gelatinplaten i litt kaldt vann. La stå i fem minutter  til gelatinen har blitt myk. Klem av vannet og ha gelatinplaten oppi en kjele sammen med kokosmelken. Snitt opp vaniljestangen og skrap ut frøene. Ha både vaniljestangen og frøene oppi kjelen. Varm opp til gelatinen har løst seg opp, det skal ikke koke. Avkjøl blandingen. Fjern vaniljestangen, tilsett yoghurt og honning. Fordel i to glass og sett kaldt i minst tre timer. Topp med fruktbiter like før servering.

panna cotta, thai tea with mint leaf on white wooden board
(Illustrasjonsbilder – copyright: Adobe Stock Photos)

– Silje Bjørnstad – 

2 kommentarer
    1. Anonym: Jeg jobbet i Side2/Nettavisen i 6 år og i løpet av de årene ble bloggen min naturlig nok en del av deres portal. Ellers så vil jeg anbefale å ta kontakt med de bloggansvarlige i redaksjonen og høre med de hva de eventuelt ser etter akkurat nå etc 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg