SUNN START – 1.september

Hei! Trenger du litt ekstra motivasjon og inspo til å komme i gang med sunn start etter årets sommerferie? Da bør du skaffe deg heftet Sunn Start med Silje – et verktøy for sunnere livsstil. Neste helg, nærmere bestemt 1.september, lanserer jeg nemlig et hefte som sendes ut på mail med fokus på å komme inn i gode og sunne hverdagsvaner. Heftet inneholder en rekke grunnleggende prinsipper som hjelper deg til å oppnå en sunnere kropp og bedre helse. Ett viktig mål med “Sunn start” er at du skal bli mer bevisst på dine vaner og valg.

Programmet er delt opp i 4 moduler. I de ulike modulene vil du få tips og råd for hvordan du kan gjøre små, enkle grep med stor betydning for din livsstil. Ved å ta med deg dette inn i din egen verktøykasse kan du selv tilpasse det deg og din hverdag – og da vil du allerede være godt i gang mot en sunnere livsstil. Programmet kan brukes av alle, nettopp fordi det er du selv som må ta ansvar for å gjøre de endringene DU ønsker. Her er det ingen dietter eller oppsatte treningsøkter. 
Med Sunn Start vil du oppleve at det å ha et næringsrikt kosthold og en litt mer aktiv hverdag ikke trenger å være så komplisert som det ofte kan fremstå som. I tillegg til et eget kapittel om ernæring og kosthold så inneholder heftet en egen oppskriftsdel med 8 frokost- og lunsjmåltider, 8 middagsretter og 8 oppskrifter med digg kosemat som er sunt og søtt. Kan det friste med blant annet grønnsaksomelett, frokostsmoothie, bananlapper, hjemmelaget fiskegrateng, baconsurret kyllingfilet med blomkålmos, ovnsbakte epler og sunnere gelé?


Foto: Ann Kristin Engebakken

 

Send meg en mail om også du vil kickstarte høsten med å bli en sunnere utgave av deg selv: [email protected]

Pris: 249,-

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg