I morgen skjer det!

Da er det 1.september – og det betyr lanseringsdato for “SUNN START MED SILJE – ET VERKTØY FOR EN SUNNERE LIVSSTIL”. Dette er et hefte på 27 sider, skrevet og designet av meg, som er ment for å hjelpe deg til å bli en sunnere utgave av deg selv – uten dietter, spesifikke treningsøkter eller strenge restriksjoner.

Her er fokuset på å skape gode og sunne hverdagsvaner, og heftet inneholder derfor en rekke grunnleggende prinsipper som hjelper deg til å oppnå en sunnere kropp og bedre helse.

Heftet er inndelt i 4 moduler. I de ulike modulene vil du få tips og råd for hvordan du kan gjøre små, enkle grep med stor betydning for din livsstil. Ved å ta med deg dette inn i din egen verktøykasse kan du selv tilpasse det deg og din hverdag – og da vil du allerede være godt i gang mot en sunnere livsstil. Heftet kan brukes av alle, nettopp fordi det er du selv som må ta ansvar for å gjøre de endringene DU ønsker. Med Sunn Start vil du oppleve at det å ha et næringsrikt kosthold og en litt mer aktiv hverdag ikke trenger å være så komplisert som det ofte kan fremstå som. I tillegg til et eget kapittel om ernæring og kosthold så inneholder heftet en egen oppskriftsdel med 8 frokost- og lunsjmåltider, 8 middagsretter og 8 oppskrifter med digg kosemat som er sunt og søtt. Det er også egne kapitler om “fysisk aktivitet og hvordan skape hverdagsbevegelse”, “startfase med forberedelser” og “veien videre”.

Det er fortsatt mulighet for å bestille hefte for kun 249,- ved å sende meg en mail til [email protected]

Med heftet tilsendt på mail allerede i helgen er du klar for å kickstarte allerede førstkommende mandag og en ny uke med en sunnere utgave av deg selv.

– Silje Bjørnstad –

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg