Treningschallenge: 30 økter på 30 dager?

Hei tirsdag!

Jeg vet det er mange som motiveres av ulike treningschallenger av venner, kollager, via sosiale medier og media. Og i november vil det mest sannsynligvis dukke opp en treningschallenge i et større tidsskrift hvor man skal gjennomføre 30 treningsøkter på 30 dager – hvor jeg er så heldig å ha fått ansvaret for å sette opp øktene 😉 Erru med?!

På 30 dager skal du altså gjennomføre 30 treningsøkter og felles stikkord for alle øktene er at det kan gjennomføres av ALLE, uansett utgangspunkt, form, kjønn og alder. Øktene vil gi deg stor variasjon innen styrke, kondisjon, gåturer og ukentlige utfordringer samtidig som du vil gjøre mange av de samme øvelsene gjennom uken for å kunne se progresjon. I tillegg vil du ikke være avhengig av noe konkret treningsutstyr eller gym – øktene kan utføres når som helst, hvor som helst.

Jeg er supergira på å komme i gang og driver i disse dager med både oppsett, tekst og filmer til denne challengen! Mer info kommer, men jeg sier bare: la novembermåned bli din mest sporty måned!

Stay tuned!

Foto: Ann Kristin Engebakken

– Silje Bjørnstad – 

Siste innlegg