189 dager til…

…turen går til Mallorca for å holde en ny treningsreise sammen med kollega Sandra! JA jeg har allerede nå begynt å telle ned dager fordi jeg rett og slett må ha noe sånt å se frem til nå som vi går mot vinteren med mørketid og altfor mange minusgrader. Jeg bare gleder meg så sinnsykt til å holde treningstimer med masse energi og treningsglede, nyte god mat i godt selskap, slappe av på stranden med podcast i øret og solbriller på nesa, og selvfølgelig få nye bekjentskap som gir gode samtaler og masse latter.

Treningsøktene til meg og Sandra består blant annet av sirkeltrening med både styrke- og kondisjonsøvelser, minibands-strikker, HIIT, core, crossfit-inspirert trening, boot camps og felles morgentur med gange/jogging. I tillegg til daglige treningsøkter vil du ha god tid til å nyte livet på den flotte øya med både strandliv, utflukter, shopping, avslapping og velvære.

Turen inkluderer følgende:
– Flyreise tur/retur
– Transfer til/fra hotellet
– 7 netter på hotell inkluders halvpensjon
– Shuttlebus til sentrum 1 gang i timen
– Daglige treningsøkter med variert trening
– Foredrag og mulighet til å stille spørsmål til instruktørene om det du måtte lure på innen trening og kosthold.

Eksempel på hvordan en dag kan se ut:
07:30-08:10 Felles morgentur
08:00-10:00 Frokost
10:00-11:00 Rumpe-trening med minibands
11:00-17:00 Egentid 
17.00-17.45 Core-trening
17.45-19.30 Egentid
19.30 Felles middag og deretter herlig underhonding  og dans på hotellet 

Eksempel på hvordan en annen dag kan se ut:
07:30-08:00 Morgenmobilitet
08:00-10:00 Frokost
10:00-11:00 Sirkeløkt med kondisjon og styrke
11:00-17:00 Egentid 
17.00-18.00 Foredrag
18.00-19.30 Egentid
19.30 Felles middag og deretter underholdning på hotellet

Turen arrangeres i samarbeid med Jomfrureiser. Det er begrenset med plasser for å sikre et godt felleskap utenom treningen og ikke minst best mulig individuell oppfølging og tilrettelegging for at du skal få mest mulig ut av treningen.

For påmelding, pris og mer informasjon klikk her.

Om oss instruktørene:

Silje Bjørnstad jobber til daglig som personlig trener, ernæringsrådgiver og helsejournalist. Hun er fast treningsekspert i VGs Vektklubb, og har både PT-timer og gruppetimer på treningssenteret STERK i Oslo. I 2018 ga hun ut boken «Slik former du kroppen med styrketrening og kosthold». Silje har stort fokus på at trening skal være både gøy og effektivt. Som treningsinstruktør er Silje er opptatt av å tilpasse treningen slik at alle skal oppleve treningsglede og mestringsfølelse  – uansett nivå og utgangspunkt. Timene til Silje kjennetegnes av god stemning, høy energi og masse endorfiner!
Instagram: @silje_bjornstad

Sandra Johannson er utdannet personlig trener og har jobbet som PT de siste 9 årene. I tillegg til å jobbe med personlig trening har Sandra også gruppetimer og workshops. Hun har flere kurs innen trening og helse, og er blant annet utdannet rehab-trainer, eleiko strenght coach med mer. Sandra har jobbet med mange prosjekter med fokus på trening, helse og livsstilsendring, og det å bli en sterkere utgave av seg selv. For Sandra er det viktig at treningsøkter skal være gøy og lystbetont trening er for alle!  
Instagram: @sandra_trainer

Hvis du har noen spørsmål om treningsreise er det bare å skrive i kommentarfeltet.

– Silje Bjørnstad –

(Egenreklame)

1 kommentar

Siste innlegg