Tar du utfordringen: 30 treningsøkter på 30 dager!

Hei onsdag!

I dag fikk jeg besøk av to supre journalister fra VG som skulle filme et titalls øvelser for å lage treningsvideoer til VG Vektklubbs 30 dagers utfordring.

I november utfordres DERE til å bli med på 30 dager med Vektklubb, og som skribent og treningsekspert i VG Vektklubb har jeg nemlig hatt ansvaret for å sette opp 30 ulike treningsøkter for 30 dager. Det blir både styrketrening, kondisjonsøvelser, gåturer og ukentlige treningschallenges!

“Sunn mat og trening er bra for helsen, men ofte kan det være vanskelig å innarbeide nye vaner eller holde seg til de sunne valgene. Derfor har Vektklubbs eksperter Silje Bjørnstad og Anette Skarpaas Ramm satt opp mat- og treningsprogrammer for 30 dager, slik at du kun trenger å følge én plan for å ta helsegode valg. Vektklubb utfordrer deg til å gjøre november til en sunn måned! Hver dag publiseres en ny artikkel med dagens meny og treningsøkt satt opp av våre eksperter. Den første uken vil artiklene være tilgjengelige for alle, men fra den andre uken må du være Vektklubb-medlem for å få tilgang.”

Les mer her. 

Treningsprogrammet passer for alle, og inneholder forskjellige økter hver dag. Du kan selv dele opp øktene om det er behov for det, eller ta pauser når du trenger det. Felles for alle øktene er at det skal være variert, enkelt og effektivt. Øktene er lagt opp slik at de kan utføres hvor som helst, når som helst, og det er enkelt å tilpasse øktene etter sitt nivå.

Slik ser den ukentlige treningsmenyen ut:

Mandag: Kickstart!
Tirsdag: Gåtur
Onsdag: Styrkeøkt
Torsdag: Gåtur med noe ekstra
Fredag: Ekspress-trening
Lørdag: Opp med pulsen!
Søndag: Ukens challenge 

Del gjerne dine bilder av at du er med på utfordringen med #vektklubb30 på Instagram.

Ha en strålende onsdag!

– Silje Bjørnstad –

1 kommentar

Siste innlegg