Julegaven til den som har alt

God tirsdag!

Da er vi kommet godt i gang med desember måned og mange av oss har begynt julegavehandlingen, eller i hvert fall tenkt på den. 

På STERK har vi derfor lansert en julekampanje med rabatterte priser på PT-timer – en perfekt gave til deg selv, eller en venninne, kjæreste, kollega eller søsken.

Sjekk også ut PT-duo – et treningskonsept hvor to personer har PT-timer sammen. Jeg personlig skjønner ikke hvorfor ikke flere benytter seg av dette tilbudet i utgangspunktet. Her slår du mange fluer i en smekk for å bruke det uttrykket. Med PT Duo er du sosial samtidig som du deler treningsgleden sammen med en annen. Treningen blir enda morsommere, og sammen kan man pushe og motivere hverandre. Er man konkurransemenneske vil man garantert kjenne at konkurranseinstinktet slår inn og man presser seg kanskje enda litt mer også. Mange synes det er tryggere å trene sammen med en annen. I tillegg så er det også mer sannsynlig at treningen faktisk blir gjennomført når du har en avtale med både PT og treningspartneren din. Det er også mulig det blir enklere å gjennomføre økter på egen hånd fordi man da gjerne har et program som skal gjennomføres før neste PT-time, og da vil man liksom ikke skuffe treningspartneren ved å ikke gjøre det som står på planen. Ikke minst så blir prisen for PT-timene lavere per pers når man er to som deler på det!

For å benytte deg av tilbuldet, eller for å få mer informasjon, stikk innom STERK Helse, eller send meg en mail på [email protected]

Ha en fin tirsdag!

– Silje Bjørnstad – 

 

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg