4 podcast-tips

Hei!
Jeg er stor fan av podcaster og hører på alt fra Power Ladies Podcast og Ingefær Podcast til Status fra Sophie og Fetisha, og Harm & Hegseth.

De nevnte podcastene der kan det gå noen uker imellom hver gang jeg får hørt på en ny episode, men det er flere andre podcaster som jeg hører på ukentlig og i skrivende stund er det disse fire podcastene:

1) Treningspodden
En podcast fra treningsmagasinet Shape Up med Silje Thorstensen og Pia Seeberg i spissen. Disse damene er virkelig supermotiverende, dyktige og ikke minst ekte i formidlingen sin. I hver episode snakker man gjerne om et bestemt tema innen sjangeren helse, trening og kosthold. I tillegg serveres det også et mattips eller en oppskrift på slutten av hver episode.

2) Pengesnakk
Dette er en podcast som har blitt superpopulær på kort tid, og som enkelt forklart handler om sparing og økonomiske valg. Les mer på bloggen pengesnakk.no Dama som står bak podden heter Lise Vermelid Kristoffersen og er faktisk kona til sjefen min i Goodwill, så det var han som tipset meg om denne podcasten, og nå er jeg stor fan! Her deler både Lise og lytterne tips til hvordan man enkelt kan leve bedre på mindre, hva slags “pengefeller” vi ofte havner i, smarte kjøp og så videre. Jeg blir skikkelig inspirert!

3) Karrierepodden
Influenser Kristine Ullebø intervjuer kjente personer om hvordan de har kommet seg dit de er i dag. Hva driver dem? Er det trivsel, penger eller ambisjoner? Hva slags karriereråd har de til andre? Her er det mange gode poeng å ta med seg, og ikke minst interessante og morsomme historier!

4) Ida med hjertet i hånden
Ida Fladen snakker med kjente profiler om det store temaet “kjærlighet”. De ulike gjestene snakker om sine erfaringer og opplevelser relatert til kjærlighetslivet. Tidligere har blant annet Siv Jensen snakket om singellivet, Jan Thomas om homofili og sex, og Marion Ravn om skilsmisse for å nevne noe. Andre har snakket om lavt selvbilde, Tinder, småbarnsliv, når kjærlighet gjør blind, psykisk vold, avstandsforhold og mye mer.

 

God lytt!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg