500 reps-challenge med kroppsvektøvelser (se film!)

Hei søndag!

I går ble det hjemmetrening på stuegulvet med kroppsvektøvelser. Jeg bestemte meg på forhånd av jeg ville gjøre til sammen 100 repetisjoner på samtlige øvelser. Jeg delte opp repetisjonene i 10 og 10, gjorde 10 runder og 5 ulike øvelser som trener hele kroppen i tillegg til å virkelig få i gang blodpumpa.

I praksis gjennomførte jeg på denne måten:
10 rygghev
10 pushups
10 knebøy med hopp
10 situps
10 burpees
x 10 runder med de småpausene jeg trengte mellom hver øvelse og runde.

“Bare 10 reps om gangen” hørtes så greit ut før jeg begynte, men etter runde 5-6 begynte det å bli seigt! Likevel kom jeg i mål og følelsen etterpå er som alltid ubeskrivelig. Jeg stresset ikke, tok ting i  mitt tempo (noe som vil se at jeg faktisk tar meg relativt god tid for å unngå eventuell makspuls og blodsmak i kjeften eller at muskulaturen i kroppen stivner), og brukte rundt 40 minutter totalt på hele økten.

Økten kan selvfølgelig skaleres ned til 3, 5 eller 7 runder – bestem selv! Uansett er denne type trening effektiv, tidsbesparende og lett tilgjengelig. Du trenger ikke å pakke treningsbag eller å reise til et studio. Du trener gratis hvor det måtte passe deg og du trenger ikke noe ekstra utstyr.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg