Sunnere Carbonara på 1-2-3

Hei mandag!
Etter helgen er det mange som gjerne har litt rester igjen etter helgemåltider og det er på tide å fylle kjøleskapet for en ny uke. MEN restemat og slumper av ulike ingredienser kan enkelt bli et nytt og smakfullt måltid! Jeg brenner veldig for å redusere matsvinn og synes det faktisk er ganske så motiverende å lage restemat-måltider.

Så her kommer en enkel oppskrift på hvordan du kan mekke deg carbonara med rester av ferdigkokt pasta eller nudler, og/eller osteslumper, den siste melkeskvetten og de to siste påleggsskivene fra skinkepakka.

Til 1 porsjon:
cirka 2 never ferdigkokt pasta/nudler
1/2 dl melk
1 egg
3-4 ss revet ost/osteterninger
2 skiver magert kjøttpålegg (for eksempel skinke – du kan også bruke bacon hvis du ønsker det)
Sort pepper
Evnt salat eller lignende

Slik gjør du:
Bland sammen egg, melk og ost i en kjele. Varm opp og tilsett skinke/bacon og pasta/nudler. Rør godt sammen og server med litt sort pepper på toppen, og eventuelt noe grønt.

Perfekt som hjemmekontor-lunsj eller middag!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg