Sunnere Carbonara på 1-2-3

Hei mandag!
Etter helgen er det mange som gjerne har litt rester igjen etter helgemåltider og det er på tide å fylle kjøleskapet for en ny uke. MEN restemat og slumper av ulike ingredienser kan enkelt bli et nytt og smakfullt måltid! Jeg brenner veldig for å redusere matsvinn og synes det faktisk er ganske så motiverende å lage restemat-måltider.

Så her kommer en enkel oppskrift på hvordan du kan mekke deg carbonara med rester av ferdigkokt pasta eller nudler, og/eller osteslumper, den siste melkeskvetten og de to siste påleggsskivene fra skinkepakka.

Til 1 porsjon:
cirka 2 never ferdigkokt pasta/nudler
1/2 dl melk
1 egg
3-4 ss revet ost/osteterninger
2 skiver magert kjøttpålegg (for eksempel skinke – du kan også bruke bacon hvis du ønsker det)
Sort pepper
Evnt salat eller lignende

Slik gjør du:
Bland sammen egg, melk og ost i en kjele. Varm opp og tilsett skinke/bacon og pasta/nudler. Rør godt sammen og server med litt sort pepper på toppen, og eventuelt noe grønt.

Perfekt som hjemmekontor-lunsj eller middag!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg