Her er et alternativ til “pitapizza”, “ferdigbunn” og “lettvinte ferdigpizzaer” – nemlig lompepizza! Dette var så digg! Og helt latterlig enkelt og kjapt å lage:
Du trenger:
Lompe
Ketchup/tomatpurre/pizzasaus
Ønsket fyll
Ost
Evnt oreganokrydder
Lag lompepizza slik som du ville ha lagd en vanlig pizza: Bunn – ketchup – fyll – ost – krydder og smack inn i ovnen på cirka 180-200 grader i cirka 10-12 minutter til osten har smeltet. MÅ prøves, lompe som pizzabunn var virkelg noe som falt i smak hos meg hvertfall! 🙂
Her har jeg brukt kalkunskinke og paprika som fyll, men kyllingfilet+rødløk+paprikastrimler var også en digg kombinasjon:
Kanskje dette blir fredagsmiddagen i kveld?
Enjoy!
– Silje Bjørnstad –
FØLG SILJEBJORNSTAD.BLOGG.NO PÅ BLOGGLISTEN – KLIKK HER.