Vegetar fastfood

Hei og god tirsdag!

Denne dagen har gått i ETT og den går fortsatt i hundre, men det er i alle fall en kjøttfri tirsdag, slik som jeg lovte i går 😉

 

Ukas vegetarmattips er pita fylt med stekte grønnsaker og coleslaw. Som proteinkilde på kjøttfrie dager jeg stor fan av quorn: sopp-protein.

Dette ble en skikkelig snadder-fast-food-lunsj der både pitabrød og coleslaw var ferdiglagde, men godt var det 😀 (Hadde det vært fullkorn-pitabrød på butikken så hadde jeg valgt det, men det fantes ikke i frysedisken denne gangen). 

I tillegg til stekte grønnsaker er det også litt grønnsaker i coleslaw-dressingen, og dette produktet bidrar også med sunne fettsyrer. 

Elsker kombinasjonen av rødløk, champignon og paprika stekt i smør! 😀

Quornbitene steker du i litt olje/smør til de har fått en litt gylden-brun-farge. 

Dette mattipset lager du på under 10 minutter – noe som passet meg ganske greit på denne travle tirsdagen.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad – 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

    Dette skjemaet er beskyttet av reCAPTCHA.
    Googles Personvernregler og vilkår for bruk er gjeldende.

Siste innlegg