Bli med på treningsreise til…

…USA! Oh yes! 4.-14.november 2020 arrangerer jeg treningsreise til Florida i USA i samarbeid med JomfruReiser. Det er jo bare så innmari gøy!

I september 2019 var jeg selv på research-tur nettopp til Fort Myers Beach og Pink Shell Resort som er destinasjonen for turen, så jeg kan garantere at både omgivelsene og hotellet er av beste sort. Her tilbringer vi 9 netter med frokost inkludert, rett ved stranden samtidig som vi opplever den amerikanske kulturen.

SJEKK UT LINK TIL TUREN HER. 

Fort Myers Beach blir sammenlignet med de karibiske strendene, og kan by på hvit silkemyk sand og fantastiske solnedganger. På Times Square, det lokale sentrum, finner man flere ulike restauranter og butikker. Her skal vi nyte livet med variert trening, den amerikanske kulturen, nye opplevelser, ulike aktiviteter, masse god mat og drikke og den helt fantastiske solnedgangen over Golfkysten. Det vil bli daglige treningsøkter med meg som instruktør, og tiden mellom øktene kan brukes som du ønsker; strandliv, bading, utflukter, egentid og velvære. Det finnes en rekke aktivitetstilbud i området vi skal bo i som blant annet sykkelutleie, tennis, volleyball og ulike vannsportaktiviteter. Du kan også bli med på utflukter hvor du kan oppleve den fantastiske naturen og det unike dyrelivet i Florida med skilpadder, delfiner sjøkuer, alligatorer og et yrende fugleliv. Jeg var selv med på kajakkpadling og utflukt for å se på dyrelivet – og dette anbefales på det sterkeste. Man bør også ta seg tid til å beundre mange av de fantastiske og påkostede villaene i området – en aktivitet som er helt gratis!

Pink Shell Resort er et 4-stjerners hotellanlegg som ligger rett på den deilige silkemyke sandstranda på den nordre delen av øya Estero. Hotellet har 3 utendørs basseng i tillegg til direkte adgang til mexico gulfen som kommer inn og sørger for deilig varmt badevann. Den 400 meter lange private sandstranden frister med hvit puddersand og innbyr til fun in the sun hele dagen. Resortet har to restauranter hvor det serveres enkle lunsj og middagsretter og fristende, kjølige drinker. Hotellet har eget Spa hvor man kan unne seg en avslappende behandling (mot et tillegg) og her er mulighet for å leie sykkel og vannsport utstyr.

På denne reisen er det lagt opp til variert og effektiv trening som består av blant annet mobilitet, kjernetrening, sirkeltrening med styrke og kondisjon, team building bootcamp med mer. Det vil bli 1 til 2 økter hver dag og alle øktene er selvfølgelig frivillge å delta på. Vi kommer til å trene mye utendørs i i områdets fantastiske natur. Du vil garantert komme hjem med masse påfyll og mestringsfølelse til din egen treningshverdag.

På reisen vil jeg også holde foredrag om “trening i tidsklemma” med tips for hvordan du enkelt kan få til regelmessig fysisk aktivitet i hverdagen som ikke krever mye tid, plass eller treningsutstyr. 

Denne reisen passer for deg som ønsker en aktiv og inspirerende ferie, samtidig som du også vil få god tid til å nyte livet som det passer deg. Treningen passer for damer i alle aldre og treningen vil bli tilrettelagt slik at du får best mulig utbytte, enten du er nybegynner eller erfaren. På denne turen vil du oppleve allsidig og variert trening samtidig som vi skaper et unikt samhold med felles opplevelser og måltider. Du kommer hjem med gode opplevelser og minner, inspirasjon og overskudd!

Minner også om at jeg arrangerer tur til Portugal i august – her er det greit å være tidlig ute med påmelding 😉

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg