Boktilbud: Slik former du kroppen

God tirsdag folkens! Da var årets påske over og man skal tilbake til den normale hverdagen, eller i hvert fall så normal som den kan få blitt i denne situasjonen vi befinner oss i nå. Uansett så anbefales det å holde på gode rutiner og vaner som gjør godt for både kropp og sinn, slik som regelmessig fysisk aktivitet og et variert, balansert kosthold. I den forbindelse har jeg og Susanne bestemt oss for å kjøre på med et skikkelig godt tilbud på boken vår “Slik former du kroppen – med styrketrening og kosthold” som vi ga ut i 2018.

Innholdet i boken er like aktuell nå som da og er ypperlig som lesestoff og inspirasjon, kanskje spesielt i disse tider hvor dagene kan bli litt lange for noen i tillegg til at man ønsker å “rydde opp litt” i kostholdet og generelt få litt ny input til en sunnere hverdag. Her finner du en rekke ulike oppskrifter til både frokost, lunsj, mellommåltider, middager og sunt & søtt, ulike treningsprogram, en svær øvelsesbank med bilder og øvelsesbeskrivelse, dagsmenyer, kostholdsråd, tips til basisvarer, trenings- og kostholdsmyter og MYE MER.


KLIKK HER for å ta en titt og sjekke ut litt av innholdet i boken. 

Fullpris for boken ligger på 349,- til 379,- hos ulike bokhandlerne, men vi kan nå tilby boken inkludert frakt og sendt hjem til deg for KUN 219,-!!!

FOR BESTILLING SEND MEG EN MAIL MED EMNE “BOK” TIL:
[email protected]

Med denne boken ønsker vi å formidle at trening og et sunt kosthold skal være lystbetont, og noe som tilfører noe positivt i livet ditt, både fysisk og psykisk. Mange vet ikke alltid hva som skal til for å nå målet sitt, og det er lett å la seg påvirke av alle de «nye og revolusjonerende» metodene man blir eksponert for gjennom medier og markedskrefter. Det finnes utallige dietter og treningsprogrammer som påstås å være fasiten på hvordan du former og strammer opp kroppen. Som en følge av dette florerer det mange myter, og mange blir forvirret og frustrert. Med denne boken ønsker vi å vise at trening og kosthold ikke trenger å være så komplisert som det ofte kan framstå som. Du vil lære mer om grunnleggende styrketrening og hvordan man kan få igjen mer fra treningen du legger ned for å oppleve framgang, i kombinasjonen med å spise nok, næringsrik mat.

I tillegg er det viktig å være klar over at man må være tålmodig og gjøre ting konsekvent i en lengre periode for å få optimale resultater. Gode trenings- og matvaner vil også gi deg en bedre helse! Vi håper å kunne inspirere til at regelmessig styrketrening og et sunt, variert kosthold blir en naturlig del av din livsstil. I tillegg til å forme kroppen vil du oppleve mange andre fordeler ved å trene styrke og spise næringsrik mat; blant annet mer overskudd og energi i hverdagen, sterkere skjelett, bedre balanse og stabilitet, og du får lavere risiko for å utvikle livsstilssykdommer. For mange, kanskje særlig yngre jenter, er det fort gjort å bli påvirket og sammenligne seg selv med andre som deler sine bilder og prestasjoner. Det er viktig å huske at alle har ulike utgangspunkt, ulik treningsbakgrunn og ulike mål. Derfor er det jo mest hensiktsmessig å sammenligne deg selv med nettopp deg selv, og ikke «alle andre» – dette poengterer vi også i boken.

Kan vi friste med “tilslørte styrkepiker”?

– Silje Bjørnstad –

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg