Da skjedde det som ikke skulle skje…

… jeg er blitt permittert fra jobben som Personlig Trener og Gruppetreningsinstruktør på STERK fordi torsdag 12.mars besluttet norske helsemyndigheter forbud og stenging av blant annet alle treningssentre i Norge for å forhindre smitte av korona. 

Med andre ord så må man se etter andre muligheter og alternativer for å få trent, men selv om du ikke har tilgang til å trene på studio de neste ukene er det uansett viktig å huske på at trening og fysisk aktivitet er noe av de beste tiltakene du kan gjøre for helsa di, både fysisk og mentalt. Og du kan fint få til mye uten å være avhengig av masse treningsutstyr som frivekter og treningsmaskiner!

Hjemmetrening og utendørs trening med kroppsvektøvelser eller ulike typer strikker og minibands er supre alternativer. Du kan lage dine egne treningsvekter ved å bruke en sekk fylt opp med bøker eller fylle tomme flasker med vann. De siste årene har det også dukket opp flere og flere utendørs treningsparker som er åpent 24/7 og som er helt gratis å benytte seg av.

Jeg kommer til å dele tips til flere hjemmetreningsøkter de neste dagene, men nå må jeg bare lande litt etter noen meget absurde og halv-kaotiske timer de siste dagene.

Uansett kan du jo sjekke ut denne saken fra Vektklubb med tips fra meg til tre ulike treningsøkter du kan trene utenfor treningsstudio. 

Her er er også flere forslag til øvelser du kan gjøre utenfor treningsstudio:
Knebøy- og utfallvarianter, med og uten hopp
Pushups, smale, brede, håndstående
Rygghev
Dips
Pullups/chins/kroppshev
Hopp
Jumping jacks
Plankevarianter
Crunchvarianter
Mountain climber
Balanseøvelser
Ettbens benhev
Inch worm
Hipthrust/seteløft
Burpees

– Silje Bjørnstad –

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg