Fluffy, proteinrike bananpannekaker

Det er ingen grunn til å kaste overmodne bananer. Dette er perfekt ingrediens i for eksempel bananbrød, pannekaker, lapper og mye mer. Bananene gir en naturlig sødme og derfor trenger du ikke å tilsette ekstra sukker eller søtning.

Her får du tips til næringsrike og supergode bananpannekaker – laget med helt vanlige ingredienser:
2 små godt modne bananer
2-3 egg (2 store eller 3 små)
75 gram cottage cheese
3-4 ss havregryn
Kanel og kardemomme (kan sløyfes)

Ha alle ingrediensene i en blender og bland sammen til du får en røre med jevn konsistens. La røren stå i 10 minutter før du steker små lapper i en middels varm stekepanne med litt smør.

 

Disse ble skikkelig gode, fluffy og mettende. Bananpannekaker kan nytes som de er, eller serveres med litt bær, brunost – hva du enn måtte ønske. Disse holder seg godt i kjøleskap et par dager og er derfor også perfekt som “mat-på-farten” eller lunsj dagen etter.

Enjoy!

– Silje Bjørnstad –

2 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg