Fullkroppstrening med minibands – 12 øvelser (se film)

Hei folkens!
Først og fremst: for en dag det var i går på Shape Up Convention! Altså, jeg vet at disse eventene alltid blir bra, men det blir jo pokker meg bare bedre og bedre også! Ah, så mye energi, treningsglede, svette smil og god stemning gjennom en hel dag fullspekka med ulike treningsøkter, dans, stands, high fives, foredrag og ikke minst flotte, sporty folk.

Jeg hadde i alle fall en kjempefin dag som instruktør hvor jeg holdt 2 minibands-økter, 1 sprintintervall-økt og 1 foredrag med tittelen “Slik lager du ditt eget styrkeprogram”.

Jeg er jo en representant for STERK Helse når jeg er ute på slike oppdrag, og i går var også kollega Morgan Moen med for å holde workshop med magetrening som fokus. Egentlig var det en annen kollega som skulle gjennomføre denne workshopen, men siden hun hadde brukket ankelen (god bedring Linn!) så steppet Morgan inn i stedet. Uansett var vi altså to med STERK-navnet på Shape Up Convention denne gangen.

Jeg fikk en del spørsmål om jeg ikke kunne dele minibands-økten jeg kjørte på Convention, og her kommer den:

View this post on Instagram

Er fortsatt høy på endorfiner, treningsglede og den knallgode energien som var på gårsdagens Shape Up Convention 🤗 Jeg har fått en del spørsmål om jeg kan dele minibands-økta, så her kommer’n: Oppvarming: 4 runder x 10-15 sidesteg med minibands flyttet lenger ned for hver runde 3 runder x 10 reps aktiveringsøvelse for bakside skulder og øvre del av rygg Hoveddel: 12 øvelser x 2 runder på hver øvelse hvor man jobber på tidsintervaller 40/20 1) Liggende benhev høyre side 2) Liggende benhev venstre side 3) Knebøy med benhev 4) Stående fremoverbøyd roing 5) Rygghev med nedtrekk-bevegelse i topp-posisjon 6) Planke med forflytning av arm ut til side 7) Seteløft 8) Utadrotasjon 9) Bensykling i båten-posisjon 10) Sittende roing 11) Strake markløft 12) Knestående enarmsroing på hver side Finisher: 30-40 sekunder med knebøy m/hopp 30-40 sekunder halve burpees Hele økta er unnagjort på 30-35 minutter 😄 Minibands fra @klubbenno 💙 #shapeupnorge #minibands #minibandsworkout #treningsglede #vgvektklubb #shapeupconvention

A post shared by Silje Bjørnstad (@silje_bjornstad) on

Her får du aktivert de største muskelgruppene i kroppen samtidig som du får opp pulsen!

Minibands som jeg bruker er fra Klubben.no 🙂 Test den ut sjæl og feel the burn 😉

– Silje Bjørnstad –

 

 

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg