“Gi meg 1 uke”

sa jeg for nettopp 1 uke siden da jeg klarte å vri ankelen min på glattisen under en joggetur i skogen. Noe som førte til en hoven og vond ankel med begrenset bevegelighet. “Gi meg 1 uke – og så jogger jeg igjen”. OG JADDAAAA – nå har jeg nettopp kommet inn fra en rolig fartslek-tur hvor jeg har vekslet mellom gange og rolig jogg, uten å ha noe vondt i ankelen. Jeg er spent på hvordan det er i morgen, og jeg går rundt med støttebånd, men som jeg har nevnt tidligere i uken så går det veldig mye bedre fra dag til dag. Og jeg er bombesikker på at den grunnstyrken og stabilitetstreningen jeg har gjort i mange år gjør at kroppen lettere og raskere takler eventuelle overtråkk og skader bedre enn om jeg hadde vært helt utrent. Så takk kroppen min for at du fikser opp. 😀

Nå gjelder det bare å være smart fremover da, og ikke jinxe noe eller bli for ivrig for tidlig.

Ellers så er helgefølelsen på plass for lenge siden. Den startet egentlig i går, torsdag kveld, med 10-retters meny på Plah Restaurant – yum! Jeg elsker thailandsk smak og det er så rene, deilige smaker i alle de rettene på Plah. Jeg har vært der før og kommer garantert til å gå dit igjen.

Denne fredagen har det som vanlig vært kontorjobbings på agendaen og jeg har heller ingen spesielle planer for kvelden. For min del synes jeg det bare er sykt deilig med helgekvelder der man har NULL planer og kan virkelig ta livet helt med ro.

Med andre ord; her er alt som vanlig, og jeg trives godt med det! GOD HELG!

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg