Har du prøvd treningsøkter med 21-15-9?

Tjohei!
I dag ble det hjemmetrening på morraskvisten med 12-15-9 som utgangspunkt med ymse øvelser. Denne repetisjonsformen stammer fra CrossFit-miljøet og betyr enkelt og greit at du gjennomfører 21 repetisjoner av x antall bestemte øvelser før du deretter starter på nytt og gjør 15 reps, og på siste runden 9 reps. Det er jo ikke noe “magisk” eller “revolusjonerende” med denne måten å utføre en økt på, men det er bare deilig å gjøre noe annet enn bare 3×10 repetisjoner eller 45/15-intervaller Og så er det lett å rekke mye på kort tid uten at du trener å bruke tid på å lure på hva du skal gjøre underveis.

 

Se dette innlegget på Instagram

 

Et innlegg delt av Silje Bjørnstad (@silje_bjornstad)

 

Jeg elsker å starte dagen med å bevege på meg og de siste årene har det blitt en rutine, enten det er snakk om å gå femten minutter, ta 100 pushups, kjøre en kjapp styrkesirkel i stue etc. Uansett så gir det meg følelsen av å koble på kroppen og også hodet, noe som gjør meg enda mer skjerpet, produktiv og effektiv når jeg først setter i gang med dagens jobb og andre gjøremål.

Når det gjelder 21-15-9-økter er det bare å gjøre et kjapt googlesøk for mer inspo og ferdiglagde opplegg hvis du ikke vil sette sammen din egen lille WOD (Workout Of the Day).

God trening 🙂

– Silje Bjørnstad –

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg