“Hvorfor gjøre det vanskelig, når det kan gjøres enkelt”

Overskriften er et sitat fra en kundehistorie til en av mine fantastiske PT-kunder som deler noen ord om vår treningsreise sammen på hjemmesiden til STERK Helse – hvor jeg jobber som personlig trener.

Det er så hyggelig å lese sånne tilbakemeldinger! 😀


“Jeg har trent med Silje siden august 2018. Det var flere grunner til at jeg valgte å begynne å trene med PT, men i bunn lå et ønske om å «lære» meg styrketrening, som jeg ikke hadde hadde trent i noe særlig grad, og å bli sterkere.

Silje har hele tiden vi har arbeidt sammen vært lyttende og spørrende om hva jeg ønsker å oppnå. Dette har gjort at vi sammen har satt realistiske, men utfordrende mål. Treningen har i hovedsak bestått i baseøvelser, som knebøy og markløft, og som Silje sier «hvorfor gjøre det vanskelig, når det kan gjøres enkelt». Timene har vært lagt opp slik at jeg alltid har følt at vi har arbeidet mot målene jeg har satt, og Silje har pushet meg slik at jeg har ytt mitt beste uten å bli masete. Jeg har også fått den ønskede progresjonen, noe som igjen gir motivasjon til sette nye mål og å fortsette. Samtidig har Silje vært bevisst på å ta hensyn til mine tidligere skader, og hun har lagt inn styrkeøvelser som bygger styrke som hjelper på skadene. Det har også gitt meg en trygghet på at jeg ikke riskerer en forverring av de skadene jeg har. Ved å trene med PT har også blitt mer strukturert når jeg trener for meg selv, noe som også er lettere ved at Silje har satt opp et treningsprogram som jeg kan bruke når jeg trener styrke på egenhånd.»

– Inger

 

Jeg er jo veldig glad i prinsippet om å “keep it simple and stupid” når det gjelder, noe som også går igjen i PT-jobbingen min 🙂 Det trenger ikke å være så komplisert og det aller viktigste er å gjøre noe bevegelse og ha en kontinuitet i det du gjør.

Så gå inn regelmessig bevegelse, bruk kroppen din mer i hverdagen når du skal fra A til Å, ta deg en gåtur i stedet for å sitte foran TV-skjermen 4 timer på rad om kvelden, og kjør baseøvelser i styrketreningen din for å aktivere flere muskelgrupper samtidig.

– Silje Bjørnstad –

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg